ZZP-POOL

Een community van zelfstandigen die elkaar ondersteunen en samen nieuwe dingen leren.

Het leven van een ZZP’er kan af en toe best eenzaam zijn. Vooral als je net begint met je eigen bedrijfje loop je vaak tegen veel dingen aan. Waar moet ik op letten bij bedrijfsvoering, hoe kom ik aan klanten en wat als ik over een bepaald onderwerp meer wil leren?

Community voor ZZP’ers

Daarom is Stichting ACT een nieuw project in Arnhem gestart: de ZZP-POOL. Het idee is simpel: we vormen een community met ZZP’ers die elkaar met kennis kunnen helpen als dat nodig is, maar waar het bijvoorbeeld ook mogelijk is om samen een opdracht aan te nemen, of een broodfonds op te starten. Omdat onze ervaring leert dat het geheel van een community sterker is dan de som der delen. 

Zowel fysiek als digitaal

De ZZP-POOL is voor beginnende ondernemers een veilige omgeving waarin je elkaar helpt, inspireert, leert en groeit als professional. We hebben een goede balans van mensen die net starten als zelfstandige en ervaren professionals die al een tijdje meedraaien. De vorm is zowel fysiek als digitaal. We ontmoeten elkaar om vraagstukken te behandelen, trainingen en workshops te volgen en samen te werken. Daarnaast werken we aan een digitaal platform waar je opdrachten kunt plaatsen en vragen kunt stellen.

De ZZP-POOL is niet alleen voor beginnende ZZP’ers een uitkomst. Ook voor ervaren professionals zijn er voordelen. Zo wordt je netwerk vergroot, kun je opdrachten uitwisselen of samen oppakken en gemakkelijk mensen inhuren voor grote klussen. 

ZZP-POOL

Dit maakt de ZZP-POOL zo uniek!

  • Community van ZZP’ers die elkaar helpen.
  • Goede mix van ervaren professionals en beginnende ZZP’ers.
  • Actieve kennisdeling van specialisten binnen de pool.
  • Zowel fysiek als digitaal.
ZZP-POOL Logo

Meer weten? Neem contact op!

Stuur bericht

Contactgegevens

Sperwerstraat 97
6823 DL Arnhem

Wilma Geurtzen
06 – 13 44 93 56

info@stichtingact.nl