Studio Geen Probleem

Een community waar creatieve ZZP’ers samen hun passie en talent kunnen ontwikkelen.

Sinds begin 2021 heeft een groep creatieve zzp’ers een nieuwe werkplek in Arnhem. In de community Studio Geen Probleem (voorheen Creatie Plaatsie) kunnen ze samen hun talent en passie ontwikkelen. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe je door samen te werken tot grote hoogten kunt stijgen. Want naast werken aan eigen projecten, is er ruimte om samen te werken en mooie dingen te organiseren!

Creatieve broedplaats

Studio Geen Probleem heeft onderdak bij een andere creatieve broedplaats: Popcentrum Jacobiberg. Tussen al het muzikale talent bevindt zich een groot gezamenlijk atelier. Hier zitten de creatieve deelnemers aan onze community. Ze hebben de ruimte om aan hun eigen projecten te werken. Een expositie bijvoorbeeld, of een commerciële klus. Kunstenaars, vormgevers, videoproducenten en copywriters werken allemaal in een gemeenschappelijke ruimte. Hierdoor komt er veel kruisbestuiving voor. Daarbij hebben we een grote ruimte om workshops te geven of lezingen te organiseren. Deze kunnen voor zowel mensen binnen als buiten onze community zijn.

Stichting ACT maakt van Studio Geen Probleem een duurzame community

Stichting ACT begeleidt de community. Dat doen we bijvoorbeeld door gezamenlijke afspraken te maken en processen te ondersteunen. Ook begeleiden we deelnemers, stimuleren we samenwerking en borgen we het gedachtengoed. Daarbij hebben we door ons brede netwerk ingangen bij bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en andere initiatieven. Daar kunnen we gebruik van maken als deelnemers daar behoefte aan hebben.

Heb jij interesse in een werkplek bij Studio Geen Probleem? Neem dan contact op!

Creatie plaatsie

Dit maakt de dit project uniek!

  • Creatieve ZZP’ers hebben een betaalbare werkplaats.
  • Door samen te werken ontstaan nieuwe initiatieven.
  • Het netwerk van Stichting ACT zorgt voor ingangen bij maatschapelijke organisaties en het bedrijfsleven.
  • Workshops voor mensen binnen en buiten de community.
  • Gevestigd op een inspirerende plek.
Ontwerp zonder titel

Meer weten? Neem contact op!

Stuur bericht