Maak kennis met Stichting ACT

Stichting ACT begeleidt mensen naar werk of opleiding, bouwt communities en biedt opleidingen aan. Dat doen we, omdat we geloven dat iedereen recht heeft op een toekomst die bij zijn of haar talent en capaciteit past. 

We merken dat in het sterk versnipperde aanbod van social work, jongerenbegeleiding, ambulante zorg, dagbesteding en counselling het lastig is om uit te leggen wat Stichting ACT precies doet. Eigenlijk doen we het namelijk allemaal. Wij doen namelijk iets essentieel anders dan de meeste partijen: we zetten onze taken niet centraal, maar onze deelnemers. We kijken wat zij nodig hebben om hun passie en talent zo goed mogelijk te ontwikkelen. Met die wetenschap maken we een compleet gepersonaliseerd plan en gaan we aan de slag.

``Wanneer je zegt dat iemand een kans verdient, plaats je degene onbewust op achterstand. Het gaat niet om een kans bieden, maar investeren in talent! Dan komt iemand tot bloei.``

Onze ervaring is dat mensen beter tot hun recht komen in een omgeving van gelijkgestemden met een gezamenlijk belang. Daarom bouwen we communities waar onze deelnemers van elkaar kunnen leren, zich aan elkaar optrekken en zich veilig voelen om zichzelf te ontwikkelen. Door de jaren heen hebben we geleerd dat communities ook vaak een oplossing zijn voor andere vraagstukken. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen en begeleiden van dit soort gemeenschappen.

 

De manier van werken van Stichting ACT heeft zichzelf door de jaren heen bewezen en is getoetst door TNO. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen recht heeft op de beste begeleiding, geven we onze kennis door in onze Academy. Dat doen we door middel van opleidingen, coaching en trainingen. Zo willen we bewerkstelligen dat iedereen uiteindelijk de toekomst kan najagen die past bij zijn of haar talenten en capaciteiten. 

Ons bestuur

Onze bestuursleden werken op vrijwillige basis voor onze stichting. Het zijn onbezoldigde functies.

Voorzitter: Hanno Ambaum

Sectretaris & penningmeester: Dagmar Blom-Korevaar

Bestuurslid: Hellen Houterman

De gegevens van onze stichting

KvK-nummer 71738061

RSIN 858829721

Rechtsvorm Stichting

Statutaire naam Stichting Academy for Community and Talent

Statutaire zetel gemeente Arnhem

Datum akte van oprichting 28-05-2018

Alternatieve naam Stichting ACT

Inschrijving handelsregister 28-05-2018

Activiteiten (SBI) – Overige ideële organisaties

Beschrijving Het bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs met een direct maatschappelijke impact, teneinde een lerende, ondernemende en innovatieve cultuur en structuur in het onderwijs en de daaraan grenzende leefgebieden en/of domeinen op te zetten.

Stichting ACT staat voor je klaar!

Wil je meer weten over Stichting ACT, onze communities, opleidingen of talent counselling? Neem dan contact met ons op!

Bezoekadres

Akkerwindestraat 71-10
6832 CV Arnhem

Bezoekuren

Dinsdag t/m donderdag
10:00 – 17:00

Telefoon

Dagmar Blom
06 – 12 34 56 78