Academy

Bij Stichting ACT geloven we dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom organiseren we in onze Academy opleidingen, trainingen, coaching en adviestrajecten. Niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor jou of jouw werknemers.

In onze academy leiden we je bijvoorbeeld op tot counsellor, kun je trainingen volgen die je helpen bij het begeleiden van talenten en kun je terecht voor advies of coaching. En dat allemaal in de filosofie van Stichting ACT!

Coöperatief leren en ontwikkelen staat centraal in de filosofie van Stichting ACT. Het is een van de pijlers in onze communities en bij het begeleiden van onze talenten. Ook onze academy is hierop gestoeld. Voor onze opleidingen werken we met gerenommeerde opleidingsinstituten samen om jou de beste basis voor een succesvolle toekomst te geven. In onze community geven we je de gerichte begeleiding die jij nodig hebt, werk je samen met de andere deelnemers en krijg je de kans om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen.

Advies en coaching

Stichting ACT heeft de afgelopen jaren vele tientallen mensen succesvol in beweging gekregen naar onderwijs, werk of maatschappelijke carrière. Maar onze manier van werken reikt ook verder. Daarom bieden we advies en coaching voor professionals. Wil je sparren over een kwestie? Loop je met een cliënt vast? Heb je behoefte aan nieuwe inzichten in je werk? Of gaat je vraag verder en heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je op een kruispunt staan van je leven en heb je graag hulp om je route verder te bepalen? Onze mensen staan voor je klaar en helpen je verder – of het nu een eenmalige sessie is of een langer traject gewenst is. Vraag naar de mogelijkheden!

Training

Bij Stichting ACT hebben we een schat aan ervaring als het gaat om mensen succesvol in beweging te krijgen. Daarom zijn we al jaren een graag geziene partner van overheden, maatschappelijke instanties en bedrijven. De kennis die we inmiddels hebben opgedaan, brengen we ook graag over. Daarom geven onze professionals trainingen. Bijvoorbeeld als je handvatten nodig hebt bij het coachen van cliënten, je wilt leren hoe je mensen succesvol begeleidt in je bedrijf of wanneer je je werknemers in hun kracht wil zetten: onze medewerkers bieden je graag een op maat gemaakt trainingsprogramma naar jouw wensen. Ook is het mogelijk een groepstraining te organiseren. Neem contact met ons op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!

Opleiding

De opleidingen die we organiseren zijn erop gericht op een carrière in het domein zorg en welzijn. Met Inleiding in Counselling biedt Stichting ACT bijvoorbeeld een nieuw, uniek opleidingstraject dat je niet alleen de juiste kennis en inzichten oplevert om aan de slag te gaan in zorg en welzijn, maar ook hulp biedt bij de studie én je voorbereidt op een plaats op de arbeidsmarkt. Het is een opleiding op HBO-niveau van een half jaar die je de basis geeft om de opleiding tot counsellor te vervolgen en daarmee bijvoorbeeld je eigen praktijk te starten.. Het is uitermate geschikt voor jongeren die in zorg en welzijn aan de slag willen gaan, maar ook voor mensen die begeleid werk aanbieden, professionals die zich willen laten bij- of omscholen of mensen die aan de slag willen als community builder.

Counselling is een laagdrempelige manier van (psychische) hulpverlening en je kunt er ontzettend veel mee. Goede counsellors zijn namelijk overal nodig! Met deze studie van een half jaar kun je niet alleen naadloos doorstromen naar de HBO-opleiding voor professioneel counsellor, maar krijg je ook gerichte begeleiding in onze community.

Academy van Stichting ACT

Dit maakt onze academy zo uniek!

  • Coöperatief leren en ontwikkelen staat centraal .
  • We werken samen met gerenommeerde opleidingsinstituten.
  • We geven op maat gemaakte begeleiding.
  • Advies en coaching voor en door professionals.
  • Opleidingen die je een goede basis voor een carrière in het domein zorg en welzijn geven.

Meer weten over onze academy?

Stuur bericht

Contact

Dagmar Blom
Dagmar @ stichtingact.nl
06 – 39 51 71 91