Stichting ACT gelooft in passie en talent!

Stichting ACT (Academy for Community and Talent) helpt mensen hun leven in te richten zoals zij het willen, bijvoorbeeld door mee te denken over scholing of werk, daar de juiste ingangen voor te vinden en de deelnemers actief te begeleiden. Hiervoor bouwt de stichting communities waarin professionals en niet-professionals op hun eigen manier elkaars leven leuker en beter te maken. Daarbij hebben we onze eigen academy, waar we mensen opleiden in het domein zorg en welzijn, trainingen geven en coachingstrajecten aanbieden.
29

Academy

Wij bieden opleidingen, trainingen, advies en coachingstrajecten voor studenten en professionals in het domein zorg en welzijn, bijvoorbeeld op het gebied van social work en counselling.

Lees meer!
30

Community building

Of het nu om werken, leren of sociaal ontwikkelen gaat: als je het in een omgeving met gelijkgestemden doet, is de kans groot dat je succesvol bent. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van communities.

Lees meer!
28

Talent counselling

Onze talent counsellors brengen mensen in beweging naar werk of een beroepsopleiding. Wij zorgen ervoor dat ze weer op gang komen, versterken hun supportsysteem en geven ze handvatten voor de toekomst.

Lees meer!

Stichting ACT: wie zijn wij?

Iedereen heeft recht op een toekomst die bij zijn of haar talent en capaciteit past. Stichting ACT helpt met de route daarnaartoe. Wij begeleiden deelnemers, bouwen communities waarin ze hun doelen kunnen behalen en leiden mensen op met coaching, trainingen, adviestrajecten en opleidingen. In Arnhem en omstreken hebben we inmiddels verschillende communities opgezet waarin tientallen deelnemers succesvol anticiperen. 

We werken met een grote groep maatschappelijke en commerciële partners die we helpen met (sociale vraagstukken) en die samen met ons een omgeving creëren waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Lees meer over Stichting ACT
0
communities gebouwd
0
+
talenten succesvol begeleid
0
+
enthousiaste partners in onze communities

De kracht van Stichting ACT

01.

Geloof in passie en talent

Wij gaan altijd uit van de passie en het talent van onze deelnemers. Door trajecten te ontwikkelen die hierop inspelen, zorgen we ervoor dat mensen in beweging komen – bijvoorbeeld naar een opleiding of werk.

02.

Jarenlange ervaring

Of het nu gaat om communities bouwen, talenten begeleiden, social work of pedagogiek: onze mensen hebben jarenlange ervaring en daardoor onze manier van werken geperfectioneerd.

03.

Groot netwerk

We hebben afspraken met regionale en landelijke partners in ons netwerk die met ons meedenken én werken aan creatieve oplossingen, zoals bedrijven, sociale instanties en maatschappelijke organisaties.

04.

Wetenschappelijk getoetst

Ons begeleidingssysteem is wetenschappelijk onderbouwd. Het is o.a. getoetst door TNO en vanuit de Radboud Universiteit en de Rijksuniversiteit Groningen wordt er regelmatig onderzoek gedaan.

Stichting ACT staat voor je klaar!

Wil je meer weten over Stichting ACT, onze communities, opleidingen of talent counselling? Neem dan contact met ons op!

Bezoekadres

Akkerwindestraat 71-10
6832 CV Arnhem

Bezoekuren

Dinsdag t/m donderdag
10:00 – 17:00

Telefoon

Dagmar Blom
06 – 12 34 56 78